Päivän väripilkku



Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Meikäläinen synkistelee täällä kuuntelemalla Steven Wilsonia, Porcupine Treetä ja Toolia. Proge sopii ulkona vallitsevaan säähän loistavasti. Kuitenkin tämän matalan soundin lisäksi tarvitsee hieman piristysruisketta muualtakin kuin vitamiinipurkista ja tekaisin aamulla persimon-inkivääri-kaneli smoothien. Sen verran paksua kamaa siitä tuli, että ajattelin jatkaa sen ihka ensimmäiseksi smoothiekulhokseni. Ajattelin aloitella pienestä annoksesta (ihan vain sen takia ettei mahankaan vetävyys ole ollut parhaimpiaan viime viikkoina) ja laitoin päälle auringonkukansiemeniä, seesaminsiemeniä, cashewia, kookoshiutaleita ja pari siivua vielä persimonia ettei näyttäisi niin ankealta. Omaksi yllätyksekseni tää olikin todella hyvää! 

Vietin viikonlopun töitä tehden ja eilen menimme Kallen isälle viettämään isänpäivää. Olin myös pienen suloisen miehen kanssa äitini luona yötä ja meillä oli todella mukavaa. Viime viikko meni parannellen vielä leikkausjälkiä, kaksi viikkoa leikkauksesta ja nyt vasta alkaa napa olemaan siedettävän näköinen (oli välissä ikävästi tulehtunut ja todella kipeä). 

Viikko sitten yritin mennä hakemaan arvontaan arvottavia, mutta suureksi epäonnekseni kaaduin melkein alkumatkalla ja rikoin polveni. Nyt onkin ollut hauska koettaa nukkua sellaisella tavalla, ettei polveen ja navan alueelle satu. Aika mahdoton yhtälö mahallaan nukkuvalle.. Täytyy myöntää että olen kyllä todella sählä, mitä seuraavaksi? :D Tällä hetkellä odotan kropan parantumista jo todella tuskaisena, haluan lähteä liikkumaan kunnolla! 

Miten teidän viikonloppunne meni? Oletko kokeillut smoothiekulhoa? 



3 kommenttia

  1. oi nam miten hyvältä näyttää (ja kuulostaa!) tuo sinun smoothie!

    Mun on pitäny soittaakki sulle tässä, mutta tiiäthän sie, plaah. Ehkä tässä tällä viikkoo jos ottais itteään niskasta kiinni (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli yllättävän hyvää, turhaan oon noille nirsoillu :D Soitellaan joo hei joku päivä! Mulla on itseasiassa keskiviikkoisin suunnilleen klo 18-19 aika hyvä hetki ;)

      Poista
    2. Jos en oo siihen aikoihin vielä keskustassa lietsussa ni ehkäpä rinpautan (:

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥