Info


Heippa!


Jotta omat polut jäävät näkyviin niitä pitkin täytyy kulkea useaan otteeseen. Elämä on päivittäistä valintojen tekoa ja tämä blogi kertookin siitä, miten yritän kulkea omia polkujani tehden mahdollisimman kestäviä valintoja. Kuulostaa ehkä helpolta, mutta jos mietitään esimerkiksi vegaaniutta ja ekologisuutta niin törmäyskursseilta ei voida välttyä. Olen vegaani, pyrin elämään mahdollisimman ekologisesti, haluan joustaa ja toisinaan olla joustamatta. Haaveena on rivitalonpätkä koiralla ja kissoilla sekä vauvoja yksi tai kaksi. Halua tehdä töitä on kova ja mitä luovemman polun löydän niin sen parempi.

Olen kulkenut tietäni läpi erilaisten valintojen. Olen opiskellut itselleni ammatin, jota ensin en halunnut tehdä, mutta ajan kuluessa ja mielen varttuessa haluan sitä kuitenkin ja paljon. Haluan opiskella, mutta en halua elää kädestä suuhun. Tähän löysin sattumalta vastauksen nettilukiosta ja nyt käyn aikuislukiota työn ohella. Haluaisin lukea, kirjoittaa, valokuvata, katsoa elokuvia, tehdä ruokaa, maalata, lenkkeillä ja joogata. Aikaa käytän näihin vaihtelevasti ja päämääränäni onkin kokonaisvaltainen hyvinvointi ja balanssissa oleva keho ja mieli. Kuitenkin keksin aina uusia projekteja ja unohdan mitä oikeasti haluan tehdä. Olen hirviö jos en muista syödä tarpeeksi usein ja väsyneenäkin kiukuttaa. Positiivisuus unohtuu liian usein ja huumorintajuani ei ymmärrä edes avopuolisoni. 

Tällä hetkellä tiemme on vienyt meidät avopuolisoni kanssa hyppäämään tuntemattomaan ja muutimme helmikuussa 2016 Tampereelle. Sain lopulta nopeasti vakituisen työpaikan, jossa on hyvät etenemismahdollisuudet ja avopuolisoni lähti opiskelemaan. Elämä on ottanut, mutta onneksi se kantaa ohi ikävienkin vaiheiden. 

Blogissa vilahtelevat myös karvaiset lapsemme Tiikeri ja Papu.

Tervetuloa!

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi ♥